Thursday, January 21, 2010

Perabot

update: 15 september 2010
PRODUK PROMOSI KAMI HAMPIR HABIS DI JUAL.....
MASIH ADA SEDIKIT LAGI UNTUK DIHABISKAN....
CEPAT SEGERA DAPATKAN HARGA TERENDAH DARI KAMI....??!!!
RAK KUNCI BERPINTU RM19
KINI!!
RM15
CUMA ADA 25 UNIT




























CARA-CARA MENGHIAS PERABOT KAMI..SD0009























sd0033
biasa rm109
kini rm79 / pcs








sd0032



half moon table



ukuran tinggi 70cm x lebar 75cm



harga pasaran RM669



harga kami RM334.50



bahan dari kayu solid
kini
RM320
RM300 (UPDATE BY 15 SEPTEMBER 2010)









sd0031



multipurpose cabinet



ukuran tinggi 95cm x lebar 50cm



harga pasaran RM859
harga kami RM429.50



diperbuat dari kayu solid nyatuh... kalau tak caye leh datang kedai tengok sendiri kekukuhannya...
KINI
RM400










Leaning shelf












sd0030
console table
ukutan tinggi 74cm x lebar 120cm
RM798
KINI
RM350

-HABIS-










sd0029

console table (big) / multipurpose table

ukuran tinggi 76cm x lebar 107cm
RM 898
KINI!!
RM399
UPDATE 15 SEPTEMBER 2010
KINI RM350














sd0028
kerusi santai
ukuran tinggi 81cm x lebar 124cm
KINI
RM320
RM300 (UPDATE 14 SEPTEMBER 2010)








sd0027
meja sisi berlaci
tinggi 62cm x lebar 60cm
RM 498
KINI!!
RM 180
RM150 (UPDATE BY 15 SEPTEMBER 2010)


















sd0026
trolley

tinggi 73cm x lebar 59cm
RM 396
KINI!!
RM150
-
HABIS-













ashton wall shelf (blue)



















sd0025
RM219 NET...
KINI RM190











sd0024
ashton wall shelf (white)

tiada lagi di pasaran malaysia....



harga kami... RM210 NET
KINI RM190








sd0023



tempat pasu/ multipurpose box



tinggi 25cm x lebar 34cm
-HABIS-








sd0022



wall ledges



ada 2 ukuran



1) tinggi 18cm x lebar 102cm



2) tinngi 18cm x lebar 72cm








sd0016







sd0018



tinggi 28cm x lebar 60cm













rekhal



ada 3 saiz












sd0021








sd0020



tinggi 32cm x lebar 18cm















HABIS











SD0011



tinggi 30.2cm x lebar 38cm

























sd0011(2)



tinggi 46cm x lebar 38cm


















RTN03
limited edition
diperbuat dari rotan dan ditutupi dengan kain renda ala english style
3 tingkat
RM439

-HABIS-





RTN04




4 tingkat
sebelum RM499

-HABIS-










SD00018



sebelum RM131



Selepas less 50% RM65.50











SD00017



sebelum RM 379



selepas less 50% RM189.50









rumah burung berserta kaki



maaf ye... saja amik gambar camni....









SD00016



sebelum RM 88



selepas less 50% RM44














kerusi comel dari kayu solid



RM40 nett

















SD00015



ukuran tinggi 52cm(cermin) x lebar 57cm



tinggi 38.5(laci)



sebelum RM289






Selepas less 50% RM144.50












DI sertakan dengan cermin, laci boleh dikeluarkan KALAU taknak guna laci....















SD00014



tinngi 71cm x lebar 61cm




RM369



selepas less 50% RM184.50

RM150 (UPDATE BY 15 SEPTEMBER 2010)




















RAK BERPINTU
RM50 NETT



TINGGI 35CM X LEBAR 27CM











SD00013




RAK SURAT DAN KUNCI RM18



KINI !!!



RM15









SD00012 CERMIN
















SD 00011

RM139









HIASI KEDIAMAN ANDA DENGAN






KOLEKSI PERABOT TERKINI.... HANYA DARI





"SELF DECO"



















REKAAN TERSENDIRI dan TERKINI...




untuk melihat dengan lebih jelas kualiti perabot kami, anda digalakkan datang terus ke kedai kami.






















Rak Slat (Rata) ini diperbuat dari kayu solid, dan dihiasi bunga-buang yang akan menjadikan ruang didalam rumah anda nampak eksklusif dan cantik. Walaupun simple tapi tetap menarik dan nampak kemas apatah lagi kalu anda letakkan di dinding atas TV. Anda boleh gantung eksesori seperti mug, dan hiasan lain yang boleh didapati di kedai kami. marilah berkunjung ke kedai kami kerana kami akan sarankan kepada anda ruang yang mana dan hiasan yang mana sesuai digunakan.

Sebelum RM239




selepas less 50% RM119.50












SD0010
Rak Slat ini pula berbeza design, berlekuk sikit... sesuai gak klu susun buku atau mungkin letak di bahagian dapur tuk etak pembakar roti, microwave supaya dapur anda lebih tersusun dan kemas....






Sebelum RM 319




selepas less 50% RM 159.50











Rak ni memang kami ciptakan mampu untuk menampung barang-barang anda yang berat...



















SD009 Rak tingkat US Style (Cuba tengok kat http://www.jcpenny.com/)




Hiaskan rak ini dengan ape jua aksesori yang anda ada... pasti menarik...




kami rekakan khas untuk anda lain dari yang lain...




sebelum RM719




selepas less 50% RM359.50


KINI!!! RM199 (UPDATE 15 september 2010)








SD008 (rumah Burung)
Rumah Burung- sebagai hiasan di perbuat dari kayu cengal so leh letak kat luar . tiangnye kami tak sempat pasang lagi... nanti klu dah pasang kami tayangkan kembali pada anda yek? tapi pastikan anda lawati blog kami selalu....




sebelum RM209



Selepas less RM104.50




Yang kat sebelahnya plak, shelf untuk isi bunga dan barang perhiasan anda... macam brooch ke... atau ape-ape jelah!




sebelum RM128



selepas less 50% RM 64







SD007






shelf 2 pintu, dan ada tempat gantung kunci



sebelum RM259



selepas less 50% RM129.50

-habis-









SD006




sebelum RM369



selepas RM 189.50


-habis-






kod: SD004



rak hiasan



Sebelum RM589



selepas RM 294.50
KINI!!!!!!!!!!!



0FFER



RM240




TERHAD TINGGAL 3 UNIT JEA...









kod: SD003




Rak boleh laras
Sebelum RM599




Selepas RM299.50











kod: SD002



Sebelum less RM599



selepas less 50% RM299.50



boleh digantung didinding.




diperbuat dari kayu getah...





















Kod SD001




Kerusi rehat........sesuai gak untuk letak telefon, laptop.... kat umah saya pun ada, biasanya saya siapkan keja opis saya sambil dok rehat kat kerusi ni...




sebelum less RM749.90



selepas less 50% cuma RM374.50
kini rm330 (update 15 september 2010)

12 comments:

  1. leh x nak tau dimension for SD00015..

    ReplyDelete
  2. banyak yang takder harga..boleh tak letak harga kat barang yang takde harga tu??

    ReplyDelete
  3. saya minat tempat letak kunci berapa harganya??? lepas tu banyak perabot yg putih plain tak berbunga. Kalau nak customize color boleh??
    Boleh email saya catalogue di mrs_rabitah(@)yahoo(dot)com thanks

    ReplyDelete
  4. SY MINAT SD00013




    RAK SURAT DAN KUNCI RM18

    MACAM MANA NAK ORDER YA....
    JIKA NAK JADI AGEN APA SYARATNYA???....
    boleh email sy
    nazjar_kekal83@yahoo.com tq

    ReplyDelete
  5. saya berminat untuk menjadi agen juga.. boleh email kan saya syarat dan keperluan yang diperlukan. terima kasih

    email= misshikin@gmail.com

    ReplyDelete
  6. saya berminat jugak...leh email detail nak jadi agen.. b.hilwa@gmail.com

    ReplyDelete
  7. hye..saya berminat utk menjadi pengedar di kuantan,emailkan detailnya ya...dillad2@gmail.com..tq

    ReplyDelete
  8. saya ada katil besi,kalau saya nak tukar cat ke warna putih ala-ala english boleh tak?kalau boleh berapa costnye?

    ReplyDelete
  9. banyak barang yg x disertakan harga..
    mcm mn nk jd agennye :))

    ReplyDelete
  10. boleh saya tahu lokasi kilang or showroom?saya nak beli table and kerusi2.please email kat ammaryazid88@gmail.com

    ReplyDelete
  11. Salam, saya mencari rak tv 4 kaki. Boleh email ke saya sample . rafhanahaida@gmail.com. tq

    ReplyDelete

  © Blogger template 'Froggy' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP